Foreninger i kommunen

Her på siden kan du få et indblik i de foreninger, der er i kommunen, samt hvilken betydning foreningerne har for kommunen.

I Kommuneqarfik Sermersooq er der foreninger fra traditionel idræt som fodbold, håndbold, langrend og alpin til klatreforening, bueskydning dans osv. Man kan se deres kontaktoplysninger, træningstider og meget mere ved at klikke her

Der er også NGO’er såsom natteravnene med på listen.

Nogle af foreningerne er begyndt at bruge ovenstående side som deres hjemmeside, hvor man bl.a. kan se aktiviteterne, og hvor man kan tilmelde sig medlemskaber til deres forening gennem systemet.

Kommuneqarfik Sermersooq lægger vægt på, at der er tilbud om idræt og bevægelse til alle – fordi det giver sundhed, glæde og livskvalitet.

Foreningernes præsentationer er med til at inspirere andre til sunde og aktive fritidsinteresser. På listen kan man se mange forskellige former for foreninger, både individuel idræt, idræt i hold samt NGO’er der arbejder frivilligt med et social i sigte.

Frivillige trænere, ledere og alle der hele tiden er til rådighed for sporten spiller en stor rolle for sportsforeningernes eksistens og for sportsudøvere. Disse har en vigtig placering og stor indflydelse på udviklingen blandt børn og unge og naturligvis også̊ blandt voksne og de gamle.

Sport kan være krævende, men det giver også mange glæder. God træning og mulighed for træning hele året igennem giver som udgangspunkt gode resultater.