Borger

Turisme- og erhvervsseminar i Tasiilaq

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq afholder et turisme- og erhvervsseminar på forsamlingshuset i Tasiilaq, 16. og 17. august. Selvstyret vil blandt andet bruge seminaret til at indhente input til sin kommende turismestrategi og høre om mulighederne og barriererne for ervhervsudviklingen i Østgrønland.

Torsdag den 16. august handler seminaret om turisme og dagen efter om erhverv. Der er langt tre workshops i forløbet. Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi Aqqalu Jerimiassen åbner seminaret sammen med borgmester Asii Chemnitz Narup.

Seminaret åbner dørene for offentligheden på fredag klokken 15, hvor et lokalt kor vil underholde og der vil være kaffe og kage. Borgerne i Tasiilaq vil have muglihed for at snakke med deltagerne i seminaret, som Greenland Business, Visit Greenland, Grønlands Selvstyre, Kommuneqarfik Sermersooq og Destinatino East Greenland.

Seminarprogram