Koncernservice

Vedrørende: hvorfor en henvisning til en temadag om ”Meeqqavut” “Vores børn” i Kommunalbestyrelsen ikke er blevet fulgt op

Laura Taunâjik Uitsatikitseq

Kære medlem af Kommunalbestyrelsen, Laura Táunâjik Uitsatikitseq (S)
Først og fremmest mange tak for dit spørgsmål. Den 8. juni 2022 indsendte du spørgsmål til administrationen angående ”hvorfor en henvisning til en temadag om ”Meeqqavut” ”Vores børn” i Kommunalbestyrelsen ikke er blevet fulgt op”. Koncernservice har modtaget dit spørgsmål som er følgende:
Her til vinter har KB besluttet, at arrangere en temadag for samtlige medlemmer om ”Meeqqavut” “Vores børn” til indgående drøftelse. Der er gået en rum tid uden opfølgning på dette emne, til trods for det er en stor udfordring hos mange institutioner, hvorfor det er ærgerligt med, at det ikke bliver optaget som en akut og vigtig opgave.

Derfor trænger følgende spørgsmål sig på:
Hvornår vil der blive arrangeret en temadag for KB om underretninger om børn uden opfølgning?
Hvad har været til hinder for at være medvirkende til, at finde en løsning med udgangspunkt af borgernes bekymring om enkelte børn med udgangspunkt af emnet om ”meeqqavut” “vores
børn”?

K

The administration's answer

Koncernservice svarer således:
Kære Laura Táunâjik Uitsatikitseq
Tak for dit spørgsmål omkring hvorfor en henvisning til en temadag om ”Meeqqavut” ”Vores børn” i Kommunalbestyrelsen ikke er blevet fulgt op. Administrationen kan konstatere, at foreligger ikke en beslutning fra Kommunalbestyrelsen om en temadag omkring emnet ”Meeqqavut” ”Vores børn”. Skulle der komme et politisk ønske herom vil administrationen kunne arrangere en temadag om emnet.
Med venlig hilsen
Ole Jakobsen
Kommunaldirektør