Borger

Lokaludvalgets midler er blevet uddelt

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

I løbet af den første halvdel af året har Nuuk Lokaludvalg modtaget mange gode projektansøgninger. Det betyder, at Lokaludvalget allerede har valgt at støtte mange gode projekter med tilskud.

Lokaludvalgsformand Finn Meinel fortæller om uddelingen af midlerne: “Det har været fantastisk at se så mange gode ansøgninger, og som jeg gerne vil påpege igen, inddrager mange af projekterne store dele af byens befolkning, på flere forskellige måder. Vi er nu færdige med anden ansøgningsrunde, og vi har valgt at uddele alle udvalgets midler for i år, på de allerede modtagne projekter. Men vi hører altid gerne fra ildsjæle med gode projekter og idéer til Lokaludvalget”

Næstformanden Jonas L. Nilsson fortæller ligeledes: “Dette betyder også, at vi har evalueret vores runder, hermed vil det blive lagt optil, at der kun er to ansøgningsrunder i 2024, med ansøgningsfrister i forholdsvis februar og august 2024.”

At flere har modtaget støtte, betyder at Nuuk Lokaludvalgets midler er opbrugt for resten af året. De sidste to ansøgningsrunder bliver derfor annulleret, og Lokaludvalget modtager først ansøgninger igen i 2024.

Du kan følge med i mange af de gode projekter når de bliver præsenteret på Lokaludvalgets Facebookside.