Borger

Udvalgsformand gæster Paamiut

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Formand for Udvalg for Velfærd og Arbejdsmarked, Charlotte Ludvigsen, er i disse dage i Paamiut, hvor hun blandt andet har besøgt flere af kommunens institutioner. Torsdag formiddag gæstede hun værestedet Nuilaaq, som henvender sig til borgere med et vidtgående handicap, der bor i eget hjem. På værestedet mødes de til socialt samvær, og de laver forskellige kreative ting, som de sælger til borgerne.

Charlotte Ludvigsen fik en rundvisning, og der blev serveret kaffe og grønlandsk kage. Lederen af Nuilaaq, Andrine Jensen og to af de handicappede brugere, Kristian Petersen og Maria Duneq, havde lige haft fødselsdag, og det blev derfor markeret med en fødselsdagssang.