Skiliften Sisorarfiit

Skiliften i Nuuk er Grønlands største. Den består af tre forskellige bakker — en børnebakke, en voksenbakke og en styrtløbsbakke. Der er to skiliftssystemer. Den ene til børnebakken og den anden til de to andre bakker. Den store lift trækker folk 800 meter op ad Lille Malene.

Sisorarfiit skiliften er en Erhversdrivende Fond som kører ved hjælp at et drifttilskud fra Kommuneqarfik Sermersooq hvert år.

Vores opgaver og tilbud til borgerne i Nuuk by er driften af skiliftene/pisterne på Lille Malene og kørsel/etablering af langrendsløjper i Nuuks opland. I tillæg til disse har vi en lille kiosk/varmestue som har åbent når skiliftene kører.

Pisterne lever op internationale standarder med grønne, røde og sorte pister, inklusiv en  internationalt godkendt piste til afholdelse af F.I.S.- løb.

I skisæsonen bliver der hver dag kørt en langrendsløjpe op. Denne er, alt efter sneforholdene, 5-7-11 km. I takt med byens udvikling er denne løjpe blevet mere og mere centralt beliggende.

Sådan kommer du ud til liften

Nuup Bussiis linje 3 og X3 kører til og fra liften. Se køreplan på Nuup Bussiis hjemmeside (bus.gl).

Lej udstyr ved liften 

Både skiliftens klubhus og skiskolen lejer ski, snowboards og støvler ud. Der er dog kun begrænsede mængder, så ring eventuelt i forvejen og reservér et par ski, så du kan være sikker på at komme ud og køre, når du selv har lyst til det.

Skiliften i Nuuk drives af Sisorarfiit, som er en selvejende institution.