Sermersooq Musikskole

Sermersooq Musikskole er et fritidstilbud under Kommuneqarfik Sermersooq til alle unge op til 21 år. Derudover har vi ungdomskoret og Nuuk Byorkester, som også er for voksne. 

Musikskolen tilbyder undervisning i kor, musikproduktion, sammenspil og flere forskellige instrumenter som for eksempel saxofon, guitar, cello, ukulele, trompet og trommer. Vi har både soloundervisning og holdundervisning. Musikskolen har også bands og orkestre, som du kan være med i, når du har spillet lidt tid på dit instrument.

Alle er velkomne på Musikskolen, og der er løbende tilmelding. Kommuneqarfik Sermersooq har valgt at gøre din deltagelse i Musikskolen omkostningsfri, det vil sige, at undervisningen er gratis. (Bemærk at der er stor søgning på visse fag, for eksempel klaver, og derfor kan der være en venteliste).

I løbet af en sæson, som er 39 undervisningsuger, arrangerer Musikskolen koncerter, fælles projekter, workshops og andre spændende kulturarrangementer, som du kan være med i. Musikskolen følger folkeskolens ferieplan.

Musikskolen har fokus på hele Kommuneqarfik Sermersooq, og derfor har vi oprettet afdelinger i Kulusuk, Tasiilaq og Paamiut, hvor børn og unge nu også kan tilmelde sig musikundervisning i Musikskolen.

Mere information og tilmelding

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi, hvis du ønsker mere information om Musikskolen.