Sermersooq Musikskole

Her på siden kan du læse mere om Musikskolen i Sermersooq, samt den undervisning de tilbyder til børn og unge under 18 år. Bemærk, at Musikskolen både har afdelinger i Nuuk, Kulusuk, Tasiilaq og Paamiut.   

Musikskolen i Kommuneqarfik Sermersooq er et tilbud til børn op til 18 år og er et fritidstilbud til voksne. Derudover er det en mulighed for sangkoret Ingiulik og JuniorOrkester.

Musikskolen prioriterer at børn og unge skal føle sig velkomne, og derfor varetager musikskolen også en bred vifte af undervisningstilbud. Der pågår også konstruktive succesfulde samarbejder med skoler og daginstitutioner, og der er undervisning i disse i alt i seks måneder på et skoleår. 

Musikskolen tilbyder undervisning i kor, musikproduktion, sammenspil og flere forskellige instrumenter som for eksempel saxofon, guitar, cello, ukulele, trompet og trommer. Vi har både soloundervisning og holdundervisning. Musikskolen har også bands og orkestre, som du kan være med i, når du har spillet lidt tid på dit instrument.

Alle er velkomne i Musikskolen, og der er løbende tilmelding. Kommuneqarfik Sermersooq har valgt at gøre din deltagelse i Musikskolen omkostningsfri, det vil sige, at undervisningen er gratis. (Bemærk at der er stor søgning på visse fag, for eksempel klaver, og derfor kan der være en venteliste).

I løbet af en sæson, som er 39 undervisningsuger, arrangerer Musikskolen mange koncerter, workshops og andre spændende kulturarrangementer, som du kan være med i. Musikskolens drift er tilpasset skolernes ferieplaner.

Musikskolen har fokus på hele Kommuneqarfik Sermersooq, og derfor har vi oprettet afdelinger i Kulusuk, Tasiilaq og Paamiut, hvor børn og unge nu også kan tilmelde sig musikundervisning i Musikskolen.

Mere information og tilmelding

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi, hvis du ønsker mere information om Musikskolen.