Colourful Nuuk vinder VestNorden Travel Award 2017

I forbindelse med den store, vestnordiske turistmesse Vest Norden Travel Mart, der netop bliver holdt i Nuuk i disse dage, blev prisen ’Vest Norden Travel Award’ uddelt, og i år gik prisen i Grønland til Colourful Nuuk.

Ved tildelingen blev der blandt andet lagt vægt på det innovative og stærke samarbejde bag Colourful Nuuk – ligesom også de turistfremmende kurser, seminarer og projekter blev nævnt.

”Jeg er meget glad for, at det blev vores fælles turismeudviklingsprojekt her i Nuuk, der løb med prisen i år,” udtaler borgmester Asii Chemnitz Narup. ”Colourful Nuuk har været en utroligt stærk og succesfuld kampagne, der på kort tid har været med til at gøre Nuuk til en mere hip turistdestination. Jeg har fulgt tilblivelsen af Colourful Nuuk, og jeg har været vidne til en meget målrettet indsats med Ulla Lynge fra Sermersooq Business Council som primusmotor – i tæt samarbejde med Visit Greenland. Og ja, det nytter at kæmpe. Tillykke til os alle sammen og en stor tak for indsatsen til alle, der har knoklet for Colourful Nuuk.”

Prisen uddeles af rejsejournalister fra Travel Trade Outbound Scandinavia.

Begrundelsen for valget af Colourful Nuuk er som følger:

  • Colourful Nuuk – og bag dette brand Sermersooq Business Council og Kommuneqarfik Sermersooq – har gennem de seneste år arbejdet målrettet sammen med blandt andre Visit Greenland om at uddanne den lokale turistindustri gennem flere heldagskurser om turisme.
  • Colourful Nuuk afholdt i foråret et seminar med 18 lokale aktører, der nu har til opgave at forme nye ideer og initiativer under Vestnorden Travel Mart.
  • Colourful Nuuk er aktive i forbindelse med at udvikle en turismestrategi for hovedstadsområdet i de kommende år.

Læs mere om Colourful Nuuk her: http://colourfulnuuk.com/