Læringskonsulenterne

På denne side kan du læse mere om Kommuneqarfik Sermersooqs læringskonsulenter, deres arbejde md IPads i kommunens folkeskoler, samt hvordan du som ansat i folkeskolerne kan kontakte dem.

Læringskonsulenterne arbejder med implementering af didaktisk og pædagogisk brug af iPads i Kommuneqarfik Sermersooqs folkeskoler, i samarbejde med skoleledere, ikiortit, it-vejledere og lærere.

Folkeskolerne i Kommuneqarfik Sermersooq kan kontakte læringskonsulenterne under behov for rådgivning og sparring i forhold til implementering af pædagogisk og didaktisk brug af iPads i undervisningen.

Vi kan for eksempel afholde workshops for lærere omkring brug af apps i undervisningen. Vi kan sparre med lærere omkring inkludering af iPad i deres planlagte undervisning, og vi undervise en klasse, hvor vi bruger apps, så læreren kan få inspiration og lære appsene at kende.

Vi kan kontaktes pr. mail eller telefon. Vi har ofte workshops, webinarer og undervisning, og kan derfor ikke altid kontaktes pr. telefon. Skriv derfor endelig en mail, og vi vender tilbage, så snart vi får tid.

Læringskonsulenterne

Manumina Jakobsenmnja@sermersooq.gl Tlf. 366089
Magdalene Abelsenmane@sermersooq.gl Tlf. 366089
Mikkel Raarup-Petersenmrpe@sermersooq.gl  Tlf. 366089