Daginstitutioner

Bliv sommervikar i en af Kommuneqarfik Sermersooqs dagsinstitutioner

Sommeren er på vej, og det betyder, at Kommuneqarfik Sermersooq leder efter friske kræfter til vores daginstitutioner! Har du et ønske om at gøre sommeren sjov og tryg for de mindste? Så er det dig, vi har brug for.

Vi åbner op for ansøgninger til sommervikariater i vores daginstitutioner, hvor du får mulighed for at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Det er en unik chance for at bidrage til børnenes daglige glæde og læring, mens du tjener lidt ekstra til sommerferien.

Er du studerende eller bare på udkig efter et meningsfyldt sommerjob? Så er det her en gylden mulighed for at få praktisk erfaring og gøre en forskel i børnenes liv. Ingen dag er ens, og du vil få chancen for at udvikle dine pædagogiske evner og samarbejdskompetencer i et støttende miljø.

Interesseret? Sving forbi en af vores mange daginstitutioner, eller giv den lokale leder et kald. Vi glæder os til at høre fra dig og fortælle mere om, hvad jobbet indebærer. Husk, at en børneattest er nødvendig, men det sørger vi for at hjælpe dig med.

Her finder du adresser og telefonlister på de forskellige daginstitutioner: www.sermersooq.gl/da/institutions