Borger

Styrk det nordatlantisk samarbejde

Nu har du chancen for at ansøge om midler fra Vestnordisk Hovedstadsfond til arrangementer, der fremmer kulturel udveksling.

Kommuneqarfik Sermersooq annoncerer igen åbningen for ansøgninger til Vestnordisk Hovedstadsfond. En unik mulighed for at fremme kulturelt, uddannelsesmæssigt, og idrætsmæssigt samarbejde mellem Kommuneqarfik Sermersooq, Reykjavík, og Tórshavn. Fonden er et symbol på venskab og samarbejde mellem disse nordatlantiske hovedstæder og støtter projekter, der bidrager til at styrke forbindelserne og forståelsen mellem deres borgere. Ansøgere opfordres til at indsende projektforslag, der kan omfatte alt fra kulturelle udvekslinger til fælles uddannelsesprogrammer, idrætsevents eller andre arrangementer, som frem den kulturelle udveksling. Lad os sammen bygge broer og styrke vores fællesskab!

Du finder mere information om, hvordan du ansøger ved at klikke på linket nedenfor: