Borger

Merværdi gennem integreret leverandør- og produktsamarbejde

Integreret uddannelse styrker inkontinenspleje, øger medarbejderengagement og samarbejde

Forvaltning for Arbejdsmarked og Velfærd har i november gennemført et unikt træningsforløb for ledere og medarbejdere omkring inkontinens til ældre medborgere. Målet er at styrke samspillet mellem de enkelte alderdomshjem, medarbejderne, ledelsen og de ældre medborgere, som skal sikre en god borgerservice og sikker og optimal anvendelse af produkterne. Træningsforløbet og kursus er gennemført med kontraktleverandøren på kategorien Inkontinens, NDO Supply A/S og producenten af brandet TENA.

Fagchef Karen Lund Mølgaard fra forvaltningen udtaler:

”Dette tiltag beviser igen, at viden og uddannelse også i produktanvendelse med producent og leverandør skaber bedre muligheder for vores medarbejdere og ledere. Det sikrer også bedre selvtillid i dialogen og service overfor vores borgere, som skal sikres den bedste behandling og det bedste produkt. Anvendelse af den bedste inkontinens løsning – skal ske med fokus på den individuelle borger fokus. Mine medarbejdere og ledere har vist et unikt engagement, og udstråler begejstring efter disse dage”, slutter Karen Lund Mølgaard.

Tina Raasted, som er distriktschef og sygeplejerske i Essity, for brandet TENA, kommenterer også de 3 dage i Nuuk med træning og uddannelse samt netværk:

”Det har været 3 unikke dage med personale og ledere, hvor man vist et fantastisk engagement og interesse i at opnå mere viden om kontinenspleje, vigtigheden af hygiejne, hudpleje og forebyggelse af urinvejsinfektion samt korrekt anvendelse af TENA produkterne og fokus på individuelle løsninger.”

Hun fortsætter: ”Spørgelyst og interesse har vist en ægte interesse i at opnå den viden som skal til at sikre borgerne den allerbedste inkontinens pleje. At møde sine kunder så højt oppe i et vidunderligt miljø har også været en kæmpe oplevelse for os.”