Kultur

Sermeq puljen – Ansøg om kulturstøtte

Har du en ide, til hvordan vi kan styrke kulturen i kommunen, så har du nu mulighed for at ansøge om kulturstøtte. Sermeq puljen – Fordi kultur skaber fornyelse. 

Kommuneqarfik Sermersooq bakker op om kulturen. Skal dit projekt være det næste vi støtter? Sermeq puljen er igen åben for en masse spændende ansøgninger, som vi glæder os til at behandle.

Hvem kan søge?

Kulturelle institutioner, foreninger og grupper af personer såvel som enkeltpersoner kan søge om tilskud.

Institutioner, der allerede modtager offentlige tilskud, skal redegøre for hvordan aktiviteten rækker udover den ordinære drift.

Hvordan ansøger jeg, og hvornår er der ansøgningsfrist?

Uanset hvilke kulturelle eller kunstneriske evner og idéer, som du ønsker at føre ud i livet, kan du sende din ansøgning til Sermeq@sermersooq.gl eller med brev til Kommuneqarfik Sermersooq. I din ansøg skal du huske at vedlægge et udfyldt ansøgningsskema og budgetskabelon for dit projekt.

Der er ansøgningsfrist allerede d. 1. oktober 2023. Vi glæder os til at læse ALLE ansøgningerne igennem. Hvis du har behov for at læse mere om Sermeq puljen og dens kriterier, så kan du læse meget mere om kulturpuljen her, hvor du også finder svar på de fleste spørgsmål.