Borger

Ny direktør for Anlæg og Miljø

Fra den 1. juni vil Forvaltning for Anlæg og Miljø have en ny direktør. Det bliver den 41-årige Søren Pedersen, der kommer fra en stilling som Afdelingschef for Facilities og Energi hos Tusass A/S.

Den nye direktør ser frem til at starte i jobbet.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaven. Forvaltningens arbejde har så stor betydning for både dagligdagen og udviklingen i hele kommunen, så det er en utrolig spændende opgave at komme i gang med”, siger Søren Pedersen.

Søren Pedersen har været i Grønland siden 2009 og har haft en række lederstillinger i Tusass, Nukissiorfiit, Selvstyret og Greenland Ruby.

Det er et enigt ansættelsesudvalg det har peget på Søren Pedersen.

”Søren har stor ledererfaring, og kender samtidig det tekniske område i Grønland indgående. Jeg er derfor sikker på, at han er det perfekte match til vores kommune”, siger kommunaldirektør Ole Jakobsen.

Søren Pedersen vil bruge de første måneder på at sætte sig ind i forvaltningens arbejde.  

”Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og bruge de første måneder til at lære alle de dygtige medarbejdere i forvaltningen at kende, og sætte mig grundigt ind i de problemstillinger vi arbejder med. Jeg prioriterer god og nærværende ledelse og vil være garant for, at der sikres stabilitet gennem en troværdig, kompetent og tillidsskabende ledelse og udvikling af forvaltningen og dens ansvarsområder i tæt sammenspil med forvaltningens medarbejdere, de øvrige forvaltninger samt det politiske niveau.”, siger Søren Pedersen

Privat er Søren Pedersen gift og har tre børn. Han bor i Qinngorput og bruger primært fritiden med familien, der sammen elsker at tage på sejlture i fjorden.