Fritidsaktiviteter Idræt og sport Sportshaller og foreningslokaler

Kommunen overtager driften af Inussivik

Den forhenværende kontrakt af drift for multihallen er udløbet. Derfor hjemtager kommunen driften af hallen fra den 1. juli 2023.

Inussivik er i forvejen ejet af kommunen, og der er derfor tale om en helt naturlig overtagelse af driften. Fra d. 1. juli 2023 bliver det Fritidsafdelingen, der skal varetage den fremtidige drift af Inussivik. Hallen, som er flittigt benyttet af byens borgere, huser både sportsbegivenheder, valghandlinger, markeder og har senest fungeret som test- og vaccinecenter i forbindelse med coronapandemien.

Fra kommunens side vil der arbejdes på, at hallens hidtidige aktiviteter kan forsætte uden forstyrrelser, selvom driften nu kommer på kommunens hænder. ”Vi forventer ikke, at borgerne eller brugerne af multihallen vil blive påvirket af kommunens overtagelse af driften. Vi ser frem til at sikre, at brugerne af hallen, kan forsætte deres aktiviteter”, udtaler fagchef i Fritidsafdelingen, Frederik Lundblad.