Borger

Husk at tjekke din e-Boks

Det er et krav, at man som borger løbende orienterer sig i sin digitale postkasse. Det kan få store konsekvenser, hvis man ikke jævnligt læser den post, som ender i e-Boks – Herunder ubetalte regninger til daginstitutioner.

Kommunikationen mellem borgeren og kommunen er blevet mere digital, og de digitale løsninger har været med til at gøre kommunikationen mellem myndigheder og borgere langt mere effektiv. Det kræver dog, at man husker at tjekke sin e-Boks løbende. Det kan i sidste ende risikere at få store konsekvenser, hvis man ikke orientere sig i e-Boks. Ubetalte regninger til daginstitutioner kan resultere i, at barnet bliver udmeldt.

Har man for vane at glemme at tjekke sin e-Boks, kan man i appen på telefonen slå notifikationer til, så man bliver gjort opmærksom på, når det tikker ny post ind i e-Boks. Hvis du ønsker at slå notifikationer til i appen, skal du logge ind, hvorefter du skal trykke på ikonet ”profil”, dernæst skal du trykke på notifikationer, hvor du kan vælge hvilke notifikationer du vil slå til – Herunder sms, e-mail eller push-notifikationer på telefonen.