Borger Børn og Familie

Her er nogle af de mange arrangementer, som finder sted i kommunen på børnenes dag d. 1/6-23

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den 1. juni fejres børnenes dag i hele kommunen. Der vil være et hav af sjove og forskellige aktiviteter til børn rundt om i hele kommunen. Her kan du få et overblik over en lille del af de aktiviteter, som finder sted.

Den 1. juni skydes børnenes dag i gang i hele kommunen. Det betyder, at der vil være en række sjove og forskelligartede aktiviteter til børn i alle aldre. Der opfordres til, at man orienterer sig i de mange aktiviteter der vil være i de forskellige byer og bygder, så mange børn som muligt får en sjov og aktiv dag. Nedenfor finder du et lille udpluk af de mange aktiviteter, som rummer alt fra sportsaktiviteter, musik og kreativitet.