Services

Nu kan der søges rejselegat

Kommuneqarfik Sermersooq uddeler hvert forår rejselegater. Legatets formål er at forebygge negative konsekvenser ved isolation. Desuden er formålet at bidrage til internationalt udsyn ved at give kommunens borgere mulighed for at realisere rejseønsker i og uden for Grønland.

Alle borgere i Kommuneqarfik Sermersooq har mulighed for at ansøge her. Hver ansøger får sin ansøgning seriøst behandlet af bestyrelsen for rejselegat. Børnefamilier og ansøgere med lavere indkomst bliver prioriteret. Børnefamilier og mindre bemidlede, der ikke har været ude at rejse i fem år, har desuden høj prioritet.

Alle ansøgere vil få direkte besked.

Vi skal have din ansøgning fredag 25. marts 2022. Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til sagsbehandler Birthe Lennert, tlf. 367028

Ansøg her