Borger

Kangillinnguit Atuarfiat hjemsender 1.-6. klasse

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

På grund af situationen med Covid-19 er det blevet besluttet at hjemsende eleverne i 1.-6. klasse på Kangillinnguit Atuarfiat. Eleverne opfordres til at lade sig teste hurtigst muligt nu, og igen senest lørdag d. 20. november. Elever, som tester negativt i slutningen af næste uge, kan vende tilbage til skolen mandag d. 22. november.

For at bremse den aktuelle smittespredning af Covid-19 er det blevet besluttet at hjemsende eleverne i 1.-6. klasse på Kangillinnguit Atuarfiat. Forældrene er blevet orienteret.

Det betyder dog ikke, at undervisningen indstilles. I dag er lærerne i gang med at planlægge fjernundervisning, som kommer til at foregå online i næste uge.

Alle elever og medarbejdere, som ikke inden for de sidste tre dage er blevet testet, opfordres til at lade sig teste hurtigst muligt – og igen fredag eller lørdag i næste uge. På mandag d. 22. kan alle elever, som er testet negative, vende tilbage til klasselokalet.