Borger

Tunnelbyggeriet i Nuuk rykker nærmere

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Tunnelen i Nuussuaq skal udvides, og derudover skal der laves en helt ny tunnel til den nye bydel Siorarsiorfik. Nu er tiden inde til at vurdere, hvilke virksomheder der er i stand til at udføre så stor en opgave, og det sker ved en prækvalifikation, som har ansøgningsfrist d. 9. februar.

Siorarsiorfik – Nuuk City Development A/S har offentliggjort en prækvalifikationsrunde I forbindelse med to tunnelprojekter i Nuuk.

”Projekterne omfatter udvidelsen af den eksisterende tunnel mellem skibsværftet og lystbådehavnen samt opførelse af vejtunnel fra Mitsimmavik til den fremtidige bydel Siorarsiorfik”, siger administrerende direktør i NCD, Jens B. Frederiksen.

Han oplyser desuden, at fristen for at ansøge om prækvalifikation for virksomheder er den 9. februar 2021, og at NCD vil meddele, hvilke selskaber der er prækvalificerede den 15. februar 2021. Når prækvalifikationen er overstået, vil virksomhederne modtage udbudsmaterialet, og ifølge planen skal licitation afholdes den 6. april 2021.

Begge anlæg vil omfatte:

For yderligere oplysninger kan Jens B. Frederiksen træffes på mobil 49 95 95.