Borger

Kommende amerikansk konsul til Tasiilaqs unge: Forbered jer på modgang

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Vi bruger meget tid på at forberede os på gode ting i livet som jul, ferie, bryllupper også videre, men ingen slipper gennem livet uden modgang, så det kan vi lige så godt forberede os på, lød det fra USA’s kommende konsul, Sung Choi, under et oplæg for Tasiilaqs unge i ungdomskulturhuset Igdlo.

USAs kommende konsul Sung Choi mistede en ven, som begik selvmord mens de studerede. Han har også mistet to venner i en klatreulykke, og desuden var han på arbejde i World Trade Center den 11. september 2001. Med andre ord, så ved han, hvad det vil sige når livet gør ondt. Men hvordan kommer man videre?

”Min klare besked til de unge var, at du ikke er alene med hensyn til at opleve modgang, men at det sker for os alle. Både venner, familie og arbejdskollegaer kan være meget vigtige med at hjælpe til at komme igennem de svære tider”.

Lidt over 30 af byens unge var samlet til oplægget, hvor der blev brugt simultantolkning.

De unge virkede meget interesserede, og jeg håber på at kunne lave flere lignende arrangementer i fremtiden”, siger Sung Choi.