Borger

Naturen i fokus på Nuuk Kunstmuseum

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Fra d. 9. januar til d. 23 februar kan du opleve udstillingen NATURE // Home & Workplace på Nuuk Kunstmuseum. Som navnet antyder, har naturen den altoverskyggende hovedrolle i udstillingen, som består af både malerier, skulpturer og forskellige installationer.

Udstillingens 12 kunstnere kommer alle fra de nordiske lande, og blandt dem er Nuuks egen Inuk Silis Høegh. Nogle af kunstnerne bor selv i naturen, og fælles for dem alle er, at de lader sig inspirere meget af den.  I udstillingen reflekterer kunstnerne over naturens nærhed, deres hjem i naturen samt den indflydelse, som naturen har på deres kunst.

Der er fernisering den 9. januar 2020 kl. 17.00 med kurator Lisbeth Eugenie Christensen og Leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Priess Gersbøll.