Borger

Aktiv og idérig idrætsudøver bliver ny halinspektør i Paamiut

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kim J. Jensen er tiltrådt stillingen som halinspektør i Paamiut den første november, og de første initiativer er allerede sat i søen. 

Den nye halinspektør i Paamiut er Kim J. Jensen, som selv er en aktiv idrætsudøver, og han starter i jobbet med masser af idéer og engagement fra første dag.

”Vi har oprettet Facebook-gruppen Paamiut Timersortarfiat, hvor der løbende vil blive lagt informationer op” siger Kim.

Øverst på listen står fitnessrummet, som skal have et løft, og på længere sigt er målet at øge borgernes brug af hallen og dens mange muligheder.

Handler om mere end sved på panden

I øjeblikket er Kim mest aktiv på fodboldbanen og med styrketræning, men siden han var lille har han prøvet kræfter med stort set samtlige sportsgrene, man kan kaste sig over i Paamiut.

Samtidig har han en god portion erfaring med den store mængde planlægningsarbejde, der ligger bag de sportslige arrangementer. Han har nemlig været af en del af bestyrelsen i både fodbold- og håndboldafdelingen.

Kim kommer fra en stilling som administrativ leder i Frh. Betoncentral A/S, hvilket giver en yderligere solid ballast til at varetage den daglige drift af hallen.

Udover en sikker drift forventes det, at Kim kommer til at sætte gang i en positiv udvikling for idrætten i Paamiut i mere bred forstand.