Borger

Tilbud fra Sermersooq Affaldscenter: Kom på kursus og spar penge

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Virksomheder kan spare mange penge ved at håndtere deres affald korrekt.

Medarbejdere fra entreprenørfirmaet EJM-Atcon var torsdag forbi Affaldscenteret i Nuuk, hvor de fik en times oplæg vedrørende affaldshåndtering. Her blev der lagt ud med at gennemgå de overordnede regler for korrekt sortering, men også nogle af de mere specifikke problemstillinger som entreprenørfirmaet oplever, blev vendt.

Det var EMJ-Atcon selv, der have forespurgt om et sådan oplæg omkring byggeaffald var muligt:

”I vores virksomhed støtter vi fuldt ud op om sortering af affald. Det har klare fordele, både for miljøet og for økonomien. Derfor ønsker vi at vores medarbejdere er så godt klædt på som muligt til at varetage affaldshåndteringen korrekt”, siger Bo Eriksen, der er medindehaver af EMJ-Atcon. 

Jonas Søndergaard, der er Facility Supervisor på affaldscenteret, tog straks imod ønsket og sammen med kollegaer på Affaldscenteret kunne det lade sig gøre med et par dages varsel. Han understreger at andre virksomheder er meget velkomne til at henvende sig, hvis de ønsker at vide mere om affaldshåndtering, der er målrettet dem.

”Vores opgave er at sikre at affaldet bliver håndteret på en miljørigtig og økonomisk fornuftig måde. Og det vil vi selvfølgelig meget gerne rådgive om, således at virksomhederne kan finde de løsninger der bedst matcher deres behov og hverdag”, siger Jonas Søndergaard.