Borger

Storskraldsindsamling 15.-26. oktober i Nuuk

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Bemærk: Ikke flere ledige tider!

Kommuneqarfik Sermersooq afhenter storskrald i hovedstaden alle hverdage i perioden fra 15. til 26. oktober. Kontakt Affaldscentret på telefon 36 74 11 eller mail affald@sermersooq.gl, hvis du vil have afhentet storskrald ved din bopæl.

Ordningen gælder KUN borgere i egen bolig.

For borgere i lejebolig er der gennem boligselskaberne andre muligheder – kontakt boligselskabet for yderligere information.

Storskrald omfatter ikke erhvervsaffald og byggeaffald. Hvis du vil have storskraldsbilen til at komme og hente storskrald ved din bopæl, skal du kontakte Affaldscenteret på enten telefon: 36 74 11 eller e-mail:  affald@sermersooq.gl senest to dage før ønsket afhentning. Jo tidligere, du kontakter Affaldscenteret, jo større chance er der for, at vi kan imødekomme dine ønsker om afhentningstidspunkt.

Storskraldsbilerne kører i tidsrummet klokken 17-20.

Private boligforeninger opfordres til at koordinere afhentning af storskrald fra husstandene i foreningen.

Når du kontakter os, skal du oplyse:

HUSK

Når storskraldsbilen kommer, skal du selv læsse dit affald op på ladet.
Affaldet skal være forsvarligt emballeret, så det er sikkert at håndtere – både for dig og vores personale.

Hvis du eller din boligforening (ejer eller andel) vil arrangere indsamling af henkastet affald i jeres lokalområde, er I også velkomne til at rekvirere os på de angivne dage, så storskraldsbilen kan komme og hente det, I har samlet sammen.