Borger

Følg kommunalbestyrelsesmøder via app, browser eller Facebook

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq giver dig forskellige muligheder for at følge med i nærdemokratiet.

Kender du Kommune TV-app’en? Via app’en kan du følge med, når kommunalpolitikerne i Kommuneqarfik Sermersooq mødes til kommunalbestyrelsesmøde i Nuuk. Desuden kan du finde tidligere møder i app’en, hvis du for eksempel ønsker at se, hvordan et bestemt punkt på dagsordenen er blevet behandlet.

Facebook
Under møderne kan du også følge med live på Kommuneqarfik Sermersooqs Facebook-side. Du kan også vælge at følge med live via Kommune TV’s hjemmeside, hvor du kan vælge det originale lydspor eller det tolkede lydspor på grønlandsk eller dansk. På samme hjemmeside finder du tidligere kommunalbestyrelsesmøder.

Hjemmeside
Kommune TV’s hjemmeside

App
Du finder Kommune TV-app’en i App Store eller i Google Play.

Kommunalbestyrelsen har møde næste gang den 28. august.