Borger

Kommuneqarfik Sermersooq lancerer elektronisk tilmelding

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Det bliver nemmere at melde sig til musikundervisning, fritidsundervisning og skoleferieaktiviteter i Kommuneqarfik Sermersooq.

I fremtiden kan du spare turen til Borgerservice eller e-mailen eller telefonopkaldet til Musikskolen, når du vil tilmelde dig undervisning i guitar, trommer, trompet og meget mere.

Kommuneqarfik Sermersooq lancerer et nyt elektronisk tilmeldingssystem, hvor du nemt kan melde dig til undervisning i et instrument, fritidsundervisning eller skoleferieaktiviteter på din computer eller på din telefon.

Musikskolen i Kommuneqarfik Sermersooq tilbyder dig som de første, at du kan tilmelde dig musikundervisning gennem det nye system. Det betyder, at alle børn og unge op til 21 år (eller deres forældre) kan melde sig til trompet, klarinet, elektronisk musik og meget mere. Der er også enkelte tilbud til voksne – blandt andet Nuuk Byorkester.

Musikskolen i Kommuneqarfik Sermersooq tilbyder gratis undervisning for børn og unge op til 21 år.

Afdelingen for Sundhed og Fritid i Kommuneqarfik Sermersooq samler i fremtiden tilbud til dig i tilmeldingssystemet. Her er kommunens tilbud delt op på fag, alderstrin og byer.

Klik dig videre til det elektroniske tilmeldingssystem

Der er åbent for tilmelding nu.

Sermersooq Musikskole
Hans Egedesvej 7, 3900 Nuuk
Telefon:  36 62 90
E-mail: musikskolen@sermersooq.gl
facebook.com/sermersooqmusikskole

PDF