Borger

Har du altid drømt om at blive maskot?

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Nuuk: Til Børnenes Dag i Katuaq den 1. juni har du muligheden.

Kommuneqarfik Sermersooq mangler også folk til at dele balloner ud, til at hjælpe med ansigtsmaling, til at dele frugt og vand ud og til at holde øje med aktiviteter og underholdning i løbet af dagen.

Børnenes Dag finder sted fredag den 1. juni klokken 9-18 i Katuaq. Her kan børn lege på hoppeborgen, blive malet i ansigtet, få sunde snacks, høre koncerter, møde maskotter som fx Minions og Mickey Mouse og meget mere.

”Børnenes Dag er en herlig tilbagevendende tradition, hvor børnene er i centrum hele dagen, og hvor de kan more sig med masser af aktiviteter og underholdning. De frivillige er en kæmpestor og essentiel del af at få dagen til at lykkes og til at give børnene en god dag. Uden frivillige, ingen Børnenes Dag,” siger Tupaarnaq Ingemann Mathiassen fra Sundheds- og Fritidsafdelingen i Kommuneqarfik Sermersooq.

Alle frivillige får lidt forplejning igennem dagen.

Meld dig som frivillig nu