Borger

Sermersooq ansætter direktør med stor ledererfaring

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Den nye direktør for Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked i Sermersooq er fundet. 

Kommuneqarfik Sermersooq har ansat Isak Nielsen Kleist som direktør for Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked.

Isak Nielsen Kleist kommer fra en stilling som souschef i Departementet for Erhverv, Arbejdsmarked og Handel og Energi, under Grønlands Selvstyre og har gennem sit tidligere job haft tæt kontakt til sin nye arbejdsplads.

Som afdelingschef i selvstyrets arbejdsmarkedsafdeling har han haft ansvar for sagsområder som; udvikling af Majoriaq-centre, udlændingeområdet og kompetenceudvikling af ufaglærte. Sagsområder som han nu får ansvaret for i Kommuneqarfik Sermersooq.  Og den nye direktør ved hvad han går ind til.

”I mit nuværende arbejde har jeg gennemført en lang række projekter i samarbejde med kommunerne, og jeg har altid oplevet Kommuneqarfik Sermersooq som en aktiv og kompetent medspiller. Derfor glæder jeg mig til at sætte mig i spidsen for den store indsats, Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked yder”, siger Isak Nielsen Kleist.

”Det glæder mig at vi har kunne tiltrække en kandidat  med en så omfattende ledererfaring, der samtidig har direkte kendskab til så stor en del af det område som han nu skal varetage. Det lover godt for fremtiden”, siger borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Asii Chemnitz Narup, der var en del at det enige ansættelsesudvalg.

Stillingen som direktør i Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked har været vakant siden oktober 2017.