Borger

Thiiooq Knudsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

De opgaver, man har i kommunalbestyrelsen, er alle sammen gode, men i denne valgperiode er jeg mest glad for at sidde med skoleområdet. Jeg har altid været glad for at arbejde for børns vilkår. Jeg blev valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 1997, og der var jeg frem til 2013.

Jeg kom tilbage til kommunalbestyrelsen ved valget i år, og jeg er glad for, at jeg er blevet medlem af Udvalg for Børn og Skole.

Julen er altid bedst, når man er sammen med familien. I vores familie har vi altid prøvet at holde en stille jul og spiser sammen. Selvom man selvfølgelig savner familiemedlemmer, der er gået bort, bringer julen altid lykken med sig.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk