Borger

Rolf Pike – Mit bedste Juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg kommer til at huske selve processen med arbejdet på budgettet til 2018, som er mit yndlingsemne fra kommunalbestyrelsen. Det er min første valgperiode, og jeg har lært meget i løbet af året. Jeg lagde især vægt, på de tiltag der skulle forbedre vilkårene for børnene i Kommuneqarfik Sermersooq, fordi det er noget vi alle sammen vinder på.

Julen er altid god, uanset hvor man er. Jeg har altid kunnet lide julen, især under min opvækst i Ittoqqortoormiit.

Jeg ønsker de andre medlemmer i kommunalbestyrelsen og de ansatte i Kommuneqarfik Sermersooq en god jul og et godt nytår. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet i det nye år.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk