Borger

Nivi Olsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Det emne, jeg bedst kunne lide i vores arbejde i kommunalbestyrelsen i 2017, er iPad-projektet, vi fik startet. Vi vil gerne udstyre alle skoler i Kommuneqarfik Sermersooq med iPads, der kunne hjælpe lærerne i undervisningen. I første omgang er det Atuarfik Hans Lynge, der har fået stillet 20 iPads til rådighed.

Vi vil gerne se, hvilke erfaringer man gør sig på AHL, før vi udvider projektet til resten af skolerne. Jeg er dog glad for, at vi nu har finansieringen på plads til en forsøgsperiode i 2018. Planlægningen til fondenes finansiering af det videre forløb har vi også allerede startet, og det finder jeg betryggende.

Mit bedste juleminde er julen i 2010. Vi fik vores første barn i 2009, og den yngste blev født 5. december 2010, så det var vores første jul med vores to børn. Når man selv får børn, er det som om, man genoplever julen fra et barns synspunkt. 2010 var det år, jeg havde min bedste jul.

Vi kom hjem til Ilulissat kort før jul, med to børn til vores nye hus. At få et barn så tæt på jul, føles som en julegave i sig selv, og det var jo også den første jul, vores første barn var mere bevidst om.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk