Services

Niels Peter Mikaelsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Det er på niende år, jeg sidder i bygdebestyrelsen, det er min tredje valgperiode. Det er ganske fint, selvom vi nogle gange er uenige. Forholdene har ændret sig markant i Arsuk. Man er gået væk fra garnfiskeri til linefiskeri.

Hvis jeg skal nævne noget godt, der er sket for bygden, så er det, at vi har fået et motionsrum. Her kan indbyggerne komme og motionere, og der er forskellige ting at tage sig til. Der er eksempelvis løbebånd, cykler, romaskine og skitræningsmaskine.

Det bedste ved julen er julen, fra dengang man var barn. Vi plejede at starte julen med at gå i kirke. Vi plejede også at være en masse børn, der gik fra hus til hus og sang julesalmer. I dag er der ikke så mange børn her i bygden, men heldigvis fører de traditionerne videre. Man kan nemlig stadig opleve børn, der går fra hus til hus og synger.

Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk