Borger

Jens Kristian Berthelsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg startede i kommunalbestyrelsen i oktober som suppleant, men allerede nu kan jeg mærke at jeg kan lide alle de emner vi har behandlet og synes at de er vigtige. De er alle sammen spændende, det er især spændende at sidde i Udvalg for Økonomi og Erhverv.

Juleminder fra ens barndom er altid de bedste, for julen er altid mest spændende når man er barn eller en ung teenager. Samtidigt er det også der vi holder jul med vores forældre og familier der nu er gået bort, for det er den jul vi husker først.