Borger

Henrik Rachlev – Mit bedste Juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg har været glad for at deltage i udvalgsbehandlingen af planerne om etablering af vandproduktion i Paamiut. Det er det emne, jeg kommer til at huske bedst, af de emner vi har behandlet i kommunalbestyrelsen. Selvom jeg ved, at idéen først blev taget op ved forrige valgperiode, så jeg det som et vigtigt projekt, da jeg selv er fra Paamiut og ved, hvad det ville betyde for byen med nye erhvervsmuligheder.

Jeg har mange gode minder fra julen, så det er svært at pege på en enkelt ting. I vores familie fejrer vi julen med masser af sammenspisning. Jeg har stadigvæk tre hjemmeboende børn, så det bedste plejer at være, når vi giver børnene deres julegaver.

Jeg elsker også at gå i kirke i juletiden. Det er dejligt at synge julesalmer, især Guuterput, som jeg tror alle i Grønland kan lide.

Til sidst vil jeg ønske jer en god jul og et godt nytår.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk