Borger

Charlotte Ludvigsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Det, jeg har været mest glad for i vores arbejde, er vores aftale om bedre udnyttelse af de ældre i vores kommune. Især den del om brugen af deres viden på folkeskolen og børneinstitutionerne er jeg glad for og glæder mig til. Deres viden om vores historie og håndarbejde er uvurderlig, som vi er nødt til at værne om.

Jeg er også glad for, at vi i kommunalbestyrelsen har lavet en aftale om døgnpleje af de ældre, der stadigvæk bor hjemme i egen bolig. På den måde kan vi sikre, at de kan blive boende i egen bolig længst muligt.

Mine bedste minder fra julen er, når vi stod op sammen om morgen hos min bedstemor, hvor alt er i julestemning. Vores sammenkomster i familien og vores dans om juletræet. Som mor er det forberedelserne til jul, jeg er mest glad for.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk.