Borger

Se billeder: Indvielse af ”Miniklubben”

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Borgmester Asii Chemnitz Narup indviede sammen med en masse børn Atuarfik Hans Lynges AKO ”Miniklubben” fredag den 17. november.

Nuuk: En stigning i elevtallet har gjort det nødvendigt at bygge en midlertidig AKO ved Atuarfik Hans Lynge. ”Miniklubben” har plads til 180 børn og er for elever fra 1.- til 3.klasse. ”Miniklubben” tilbyder fritidsaktiviteter klokken 7-8 og efter skole frem til klokken 17.

”Miniklubben” inviterede til kaffemik til den officielle åbning, hvor borgmester Asii Chemnitz Narup holdt tale. Her sagde hun blandt andet:

”Rigtigt mange gange tillykke med jeres nye, fine AKO. (…) En AKO er et vigtigt sted. Det er her, at I møder hinanden, leger med hinanden og har det sjovt sammen.

En AKO er nemlig et frirum. Tæt på skolen, men alligevel væk fra skolen.

Det er her, I sammen går på opdagelse – på tværs af klasser og klassetrin. Og det er her, hvor I lærer at hjælpe hinanden og acceptere hinandens forskelligheder. I får venner i et fællesskab, hvor det er vigtigt, at man er en god kammerat for andre, hjælper hinanden og løfter hinanden. På den måde kan man vokse sammen, få tingene til at lykkes sammen og få styrke fra hinanden. Det kalder vi også nogle gange for medansvar.”