Forlængelse af indsamling af storskrald

Fra 12. oktober til 23. oktober har der igen været mulighed for at få hentet storskrald ved din adresse. Ordningen gælderkun for adresser tilmeldt den kommunale affaldsordning. For borgere i lejebolig er der gennem boligselskaberne andre muligheder. Grundet det dårlige vejr der har præget Nuuk de sidste mange dage, forlænger vi muligheden for at du kan få indsamlet dit storskrald.

 

Forlængelsen vil ske i uge 44, mandag den 26/10-20 og tirsdag den 27/10-20. Venligst se reglerne for indsamling af storskrald herunder.

Regler for afhentning af storskrald:

  • Storskrald må tidligst sættes frem på afhentningsdagen
  • En repræsentant fra boligen skal være til stede og hjælpe med at få affaldet lastet på lastbil, ellers forbeholder personalet sig, ikke at tage affaldet med.
  • Ved storskrald menes dit indbo – de ting du naturligt vil tage med dig når du flytter så som møbler, lamper, tæpper, tøj, køkkenredskaber, nipsting, cykler, barnevogne, dæk, legetøj, hvidevare, elektronik mm.
  • Storskraldet vil blive afhentet i tidsrummet 17:00 - 20:30

Vi henter ikke:

Erhvervsaffald, herunder affald fra institutioner, byggeaffald fra byggeplads eller renovering af privatbolig.

Så send dit ønske om at få hentet storskrald på affald@sermersooq.gl gerne i god tid så vi bedst muligt kan leve op til jeres ønske om dato for afhentning af storskrald