Peter Davidsen – Mit bedste juleminde

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Det, jeg kommer til at huske bedst fra mit arbejde i kommunalbestyrelsen i 2017, er vedtagelsen af mit forslag om oprettelsen af en ungdomskommunalbestyrelse. Det vil få de unge i Kommuneqarfik Sermersooq til at føle et medansvar for demokratiet.

Mit bedste juleminde er vores første jul med vores datter i 2005. Selvom julen altid er god, giver det en ekstra dimension, når man holder jul for første gang med sit barn.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk