Høring om driften af sportshallen Inussivik

TIL ALLE FORENINGER.

Kommuneqarfik Sermersooq har en driftsaftale med Nuummi Illorsuaq Timersortarfik omkring drift af sportshallen Inussivik. Driftsaftalen ophører 30. juni 2018, og dermed af den grund har kommunalbestyrelsen besluttet, at der skal forelægge en høring før aftaleperiodens ophør, og før Kommuneqarfik Sermersooq udbyder driften samt administrationen af den Kommuneqarfik Sermersooq tilhørende multihal »Inussivik«, B-3333, Nuuk beliggende Kissarneqqortuunnguaq 19, Nuuk.

Høringen vedrører den fremtidige model samt for drift af Inussivik, og hvilke aktiviteter der ønskes fra brugernes side herunder foreninger, skoler og virksomheder, overordnede eller detaljerede forudsætninger man har til den kommunal ejet hal »Inussivik«. Derfor er det nu foreninger og øvrige brugere får mulighed for at have indflydelse på Inussivik, hvilket betyder at man får den mulighed for at man kan komme med viden, erfaringer eller ønsker omkring driften af Inussivik.

Fristen for at indsende høringssvar er
fredag 20. oktober 2017 til
Afdeling for Sundhed og Fritid
herunder fritidskonsulent
Lars Jørgen Petersen
på e-mail: lajp@sermersooq.gl

Eller via brev til:
KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ
Fritidsafdelingen
Kuussuaq 17, Postboks 1005, 3900 Nuuk

Alle tilbagemeldinger vil blive læst og vurderet.

BAGGRUND OM INUSSIVIK:
Kommuneqarfik Sermersooq er ejer af Multihallen »Inussivik«, der anvendes til en bred vifte af aktiviteter, sportslige, kulturelle og udstillingsmæssige. Inussivik er en multihal i Nuuk, der er opført i 2002. Hallen, der oprindelig er opført til Arctic Winter Games, benyttes nu af foreninger, skoler og virksomheder samt til forskellige messer, velgørenhed og koncerter. Hallen ligger i umiddelbar tilknytning til byen kunstgræs fodboldstadion, Inussivik har plads til ca. 1000 tilskuere på tribunen.

Hallens primære anvendelse er til gavn for kommunens egne borgere til formål af sportslige og anden kulturelle interesser.

Kommunens høringer