Nuuk Nordisk er en samtids- kulturfestival, som præsenterer et væld af nyproduktioner, gæstspil, koncerter og meget mere, på tværs af kunstarter. I én uge, udspiller festivallen sig på mere end 50 venues i Grønlands hovedstad Nuuk.

Teater, dans, billedkunst, musik, litteratur og mere til, præsenteres i alt fra teatre til biblioteker, offentlige byrum, lagre og industrilokaler spredt over hele byen.

I Nuuk Nordisk skaber vi kultur sammen, i tæt samarbejde mellem kunstnere, publikum, frivillige og kunst- og kulturinstitutioner. Nuuk Nordisk er for Nuuk, samtidig med at festivallen er en unik nordisk kulturel mødesplads, for kunstnere, hvor der er plads og mulighed for at arbejde i nye formater.

Som del af et sammensat nordisk og arktisk landskab, udforsker festivallen historiske, kulturelle og spirituelle dimensioner i det nordiske samarbejde. Sådan udfordrer festivallen vores selvsyn og kaster nyt lys på verden omkring os.

Ud over forestillinger, koncerter, udstillinger og oplæsninger, præsenteres et omfattende program af workshops, seminarer, public talks m.m. for at inspirere kunstnere og publikum sammen.

Festivallen blev født i 2015 og finder sted hver andet år i Nuuk.

nuuknordisk.gl 

E-mail: info@nuuknordisk.gl 

Tlf: 36 36 63

Er indholdet på denne side forældet?
Har du rettelser til denne side?