Borger

Senere skolestart på Atuarfik Inussuk

Skoleåret for Atuarfik Inussuk i Kommuneqarfik Sermersooq starter senere end andre skoler i Nuuk. AKO’er forbliver åbne som normalt.

De elever, der efter sommerferien skal starte på den nye Atuarfik Inussuk, får deres skolestart udsat med 14 dage. Ændringen skyldes at skolen endnu ikke er overdraget til Kommuneqarfik Sermersooq fra entreprenørenses side.

Den nye ferieplan betyder, at alle elever på Atuarfik Inussuk har deres første skoledag torsdag den 29. august 2024 og afslutter skoleåret tirsdag den 24. juni 2025. På de øvrige skoler i Nuuk starter skoleåret torsdag den 15. august 2024 og slutter fredag den 20. juni 2025.

Selvom ferieplanen for Atuarfik Inussuk er forskellig fra andre skoler, får eleverne fortsat 200 skoledage, som de øvrige elever.

Fritidshjem og AKO’er, der er tilknyttet USK og ASK, vil fortsat være åbne for skolebørn under sommerferien, så alle elever har mulighed for at blive passet i den forlængede sommerferie.

Forældre til elever på USK og ASK har fået besked via Forældreintra, og forældre til kommende 1. klasseelever har fået besked via e-Boks.