Borger

Gør som Aputsiaq – gør en forskel for ældre

Har du set opslaget fra politibetjent Aputsiaq Hansen, der var ude at gå tur med ældre fra plejehjemmet? Du kan gøre ligesom ham ved at være besøgsven eller gå ture med ældre fra plejehjemmene.

Aputsiaq Hansen har vist vejen for, hvordan vi alle kan gøre en forskel i vores lokalsamfund. En simpel tur forbi alderdomshjemmet resulterede i smil og glade minder for de ældre beboere.

“Var en tur forbi alderdomshjemmet og spurgte om der var nogle beboere der kunne tænke sig en tur i det gode vejr. Der blev taget godt imod hvor jeg gik en tur med en tidligere sømand som ville tæt på havet. Den næste var en rigtig Nuummiuter som han selv sagde ville en tur i centrum og mødte mange som han genkendte,” skrev Aputsiaq Hansen i sit opslag.

Aputsiaq Hansen viser hvordan vi med små, venlige handlinger kan bringe glæde til vores ældre medborgere. Overvej at melde dig som besøgsven eller tilbyde at gå ture med beboerne fra plejehjemmene – din tid og opmærksomhed kan gøre en stor forskel i deres hverdag.

Ønsker du at blive frivillighed ven for de ældre, kontakt de nærmeste plejehjem eller hjemmehjælpen for de hjemmeboende ældre:

Hjemmehjælp Nuuk

tlf.: (+299) 366167

Ippiarsuk Nuuk

Tlf: (+299) 366194

Mobil: (+299) 564520

Utoqqaat Illuat

Tlf: (+299) 366131