Borger

Borgermøde satte fokus på ADHD og autisme

Onsdag aften holdt Kommuneqarfik Sermersooq et åbent borgermøde i Forsamlingshuset med fokus på Autisme Spektrum Forstyrrelser og ADHD, hvor de over 70 fremmødte borgere bidrog til en aften fyldt med konstruktive inputs og en god stemning.

Kursusholder og pædagogisk konsulent Heinrich Kipp gav en grundig introduktion til begge diagnoser, og deltagerne havde mulighed for at udveksle erfaringer og stille spørgsmål.

Mathias Knude Brusgaard, fagchef ved kommunens Handicap og Socialpsykiatri-område, var med til at arrangere borgermødet: ”Vi håber, at alle gik hjem med ny viden og en større forståelse for emnet. Alle medarbejdere inden for Handicap og Socialpsykiatri i Nuuk har deltaget i et kursus lavet af Heinrich, men vi ønskede også at give resten af befolkningen muligheden for at øge deres viden om disse diagnoser. Derfor arrangerede vi borgermødet. Tak til alle jer, der deltog og gjorde denne aften til noget særligt!”

Til efteråret holder Handicap og Socialpsykiatri lignende kurser for alle deres ansatte, og samtidig inviterer de igen til et borgermøde. Denne gang vil emnerne være skizofreni og misbrug, og borgermødet forventes at finde sted onsdag den 16. oktober i Forsamlingshuset. Yderligere information vil blive udsendt, når datoen nærmer sig.

Vi glæder os til at se jer til vores næste arrangement!