Borger

Åbent borgermøde om Autisme Spektrum Forstyrrelser og ADHD

Handicap og Socialpsykiatrien inviterer til et åbent borgermøde i Forsamlingshuset den 5. juni fra kl. 19.00 til 20.30. Mødet er en oplagt mulighed for at få mere viden om diagnoserne autismespektrumforstyrrelser og ADHD.

Programmet for aftenen inkluderer et oplæg ved en fagperson, der vil give en introduktion til begge diagnoser. Der vil blive serveret kaffe og kage, og alle med interesse i emnet er velkomne til at deltage. Dette møde er relevant for både pårørende, fagfolk og andre, der ønsker at blive klogere på autismespektrumforstyrrelser og ADHD.

Detaljer:

  • Dato: 5. juni
  • Tid: 19.00 – 20.30
  • Sted: Forsamlingshuset

Vi ser frem til en aften med spændende oplæg og gode samtaler. Deltag og bliv en del af fællesskabet, der arbejder for bedre forståelse og viden om autisme og ADHD.