Borger

Kommuneqarfik Sermersooq – Internet i udbud

Kommuneqarfik Sermersooq lægger op til en spændende periode med fokus på konkurrenceudsættelse, hvor målet er at optimere kvaliteten af internettjenesterne og sikre en stabil og økonomisk forsvarlig leverance.

Udbuddet markerer en betydningsfuld fase i kommunens fortsatte indsats inden for IT og digitalisering, med et klart fokus på at sikre højeste kvalitet af internettjenester for alle kommunens ansatte.

Carsten Brøndum Jensen, chef for Udbud og Kontrakter, fremhæver: “Vi ser frem til den markedsdialog, dette udbud vil skabe, og er ivrige efter at opleve de kreative og effektive løsninger, som eventuelle bydere vil foreslå. Vores mål er at sikre, at kommunen forbliver på forkant med den digitale infrastruktur, hvilket er afgørende for vores service til borgere og medarbejdere.”

Udbuddet dækker internetforbindelser i alle byer og bygder under Sermersooq og er et væsentligt led i IT-afdelingens langsigtede strategi for at højne niveauet af IT-ydelser og sikre kommunens forpligtelser over for sine borgere. Udbuddet omfatter internetforbindelser i hele kommunen, fra de største bycentre til de mest fjerntliggende bygder, og er et essentielt skridt i IT-afdelingens vision om at hæve standarden for IT-services og opfylde kommunens forpligtelser.

IT-chef Kuluk Heilmann-Larsen påpeger vigtigheden af det materiale, potentielle bydere kan få tilsendt: “Det er et noget omfattende udbudsmateriale, som potentielle bydere kan få tilsendt, og det er med vilje. Selv om vi i dette tilfælde vægter det bedste forhold mellem pris og kvalitet, har vi en rigtig god idé om, hvad vi vil have, og kommer også til at kigge rigtig godt på, hvordan byderen har tænkt sig at arbejde sammen med de andre it-leverandører, vi arbejder med.”

Kommuneqarfik Sermersooq står ved en spændende tærskel, klar til at modtage og evaluere tilbud, der kan forme fremtidens digitale landskab for kommunen og dens borgere.

Du kan læse udbuddet her:

Udbud af internetforbindelser i Kommuneqarfik Sermersooq – Kommuneqarfik Sermersooq