Borger

Stor succes for Kommuneqarfik Sermersooqs U15 futsalhold ved GM

Fire af kommunens hold endte i top fem. I sidste uge har kommunens U15 futsalhold gjort sig bemærket med deres flotte præstationer ved de nationale grønlandsmesterskaber i futsal. Mesterskaberne blev afholdt i Nuuk, hvor der var deltagelse af hold fra hele Grønland.

Klubbernes præstationer ved mesterskabet har ikke blot vist, at Kommuneqarfik Sermersooq huser et dynamisk og sundt foreningsliv, men også at dens hold kan måle sig med de bedste i landet. Fire af kommunens klubber har skilt sig ud som topkonkurrenter, hvilket er et bevis på det stærke fællesskab og den høje standard indenfor kommunens idræts- og foreningsliv.

Borgmester Avaaraq Olsen har udtrykt sin stolthed og glæde over holdenes succes: “På vegne af hele kommunen vil jeg ønske spillerne, holdene og klubberne hjerteligt tillykke med de imponerende resultater. Det er et klart bevis på, at vores vedvarende støtte til de lokale foreninger gør en forskel – ikke kun på de sportslige resultater, men også i opbygningen af sunde og stærke fællesskaber.”

Kommunen har i en længere årrække prioriteret det lokale foreningsliv – herunder idræts- og kulturtilbud. Ønsker jeres forening en økonomisk støtte, kan I læse mere om støtte- og tilskudsordninger på kommunens hjemmeside:

Støtte og tilskudsordninger – Kommuneqarfik Sermersooq

Kommunens placeringer i top-5:

#1 B67

#2 IT-79

#3 Nagtoralik

#5 ATA