Borger

Kom til borgermøde om botræningsindsatsen i Blok 8

Der er kommet nye naboer på Sletten i Nuuk. Femten hjemløse, hvor fleste allerede er i arbejde og håber at forbedre deres boligsituation, deltager i et botræningsforløb, hvor de har mulighed for at bo på et værelse i blok 8.

Botræningsindsatsen er et pilotprojekt i samarbejde mellem Kommuneqarfik Sermersooq og Grønlands Selvstyre i kampen mod hjemløshed.

Kommunens Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked ønsker at informere interesserede borgere i Nuuk om det nye initiativ, og samtidig åbne op for en dialog, hvor alle har muligheden for at blive hørt.

”Målet er at fremme forståelse og samhørighed, hvilket er afgørende for at nedbryde fordomme og skabe et inkluderende miljø, hvor alle har en plads. Gennem uddannelse, beskæftigelse og personlig udvikling stræber vi efter at sætte hver enkelt person på en sti mod at leve et uafhængigt og meningsfuldt liv i deres egen bolig,” fortæller Myndighedschef René Kvist.

Mødet afholdes i Forsamlingshuset torsdag den 21. marts 2024 kl. 19.00.

Borgermødet er både en mulighed for at høre mere om initiativet, men du får også mulighed for at udtrykke dine tanker og eventuelle bekymringer.

Alle er velkomne, og vi ser frem til en god og konstruktiv dialog.

Venlig hilsen,
Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked