Borger

Velkomstarrangement for nye borgere i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq inviterer alle nye borgere i Nuuk til et velkomstarrangement, hvor du har mulighed for at blive klogere på Nuuk.

Som ny i Nuuk står du måske overfor en spændende, men også udfordrende start, hvor alt føles nyt og ukendt. Der er så meget at lære – fra dagligdags praktikaliteter til byens rige historie og unikke kultur. Med kommunens velkomstarrangement får du en enestående mulighed for at få praktisk viden om byen, som vil hjælpe dig i din dagligdag, samt et dybere indblik i Nuuks historie og kulturelle baggrund.

Program for dagen:

16.30: Mødes vi ved Rådhuset, hvor en spændende bustur venter. Denne tur er din chance for at se og opleve Nuuks skjulte skatte og lærerige historier, der gør vores by så unik.

17.30: Turen slutter ved Lokalmuseet, et sted fyldt med historie og kultur. Her vil vi nyde en hyggelig eftermiddag sammen med kaffe, te, og lækker kage. Det er en fantastisk mulighed for at møde andre nye borgere, udveksle historier og måske endda danne nye venskaber.

Denne dag er designet til at gøre dig mere bekendt med Nuuk og dens rige kultur, samtidig med at du får muligheden for at møde andre i samme situation som dig selv.

Kom og vær en del af vores fællesskab. Vi glæder os til at møde dig!

Gratis tilmelding:

Arrangementet er gratis, men kræver dog tilmelding.

Tilmelding sker ved at sende en mail til: kultur@sermersooq.gl senest d. 20/03-24