Borger

Hyldest til kommunens idrætsudøvere

I år fortsatte Kommuneqarfik Sermersooq den stolte tradition med at fejre “Årets Idrætsdag” den 6. januar, hvor lokale sportsudøvere og foreninger blev hædret for deres bemærkelsesværdige præstationer.

Arrangementet blev afholdt samtidig i alle kommunens fire byer, og i Nuuk foregik det i Multihallen Inussivik, hvor Borgmester Avaaraq Olsen stod for åbningstalen. Hun fremhævede idrættens rolle i at samle folk og skabe fællesskab og venskaber, og afspejlede en dyb anerkendelse af idrætsudøveres indflydelse i samfundet, især som forbilleder for de yngre generationer.

Sammen med den fungerende fagchef i Fritidsafdelingen, Sequssuna Fleischer Schmidt, stod Borgmester Avaaraq Olsen for overrækkelse af diplomer, mens kommunalpolitikerne Poul Petersen, Juaaka Lyberth og Uju Petersen samt sidste års vinder af idrætspersonprisen, Patrick O. Frederiksen havde æren af at overrække af årets priser.

Mere end 500 borgere deltog i årets arrangement i Nuuk, hvor de var med til at fejre en række fremtrædende idrætspersonligheder og hold. Disse priser var ikke blot en anerkendelse af sejre og præstationer, men også af den hårde indsats og dedikation, der kendetegner idrætslivet i Kommuneqarfik Sermersooq. Undervejs sørgede Musikskolens ungdomsorkester og bandet Avûna for festlige musikalske indslag gennem dagen

Med årets succesfulde Idrætsdag fortsætter Kommuneqarfik Sermersooq sin tradition for at hylde idrætsfolk og foreninger, der bidrager til at gøre kommunen til et levende og dynamisk samfund.

Vindere

Årets idrætsperson: Jens-Frederik Nielsen

Årets hold: NÛK futsal (kvinder)

Årets træner: Mahmoud Minaei

Årets leder: Jesper Labansen

Årets talent: Vittu Olsen

Opmuntringspris: Max Kreutzmann